+31 345 229 060 [email protected]

Diensten

Jouw bedrijfsadviseur voor industriële productie & product ontwikkeling

 

Industrieel Product Advies

Bij productontwikkeling komt meer kijken dan alleen een leuk ontwerp of design. Het combineren van de juiste functionaliteiten en mogelijke productie technieken, rekening houdend met de eisen, kan soms een grote uitdaging zijn. Is je idee stabiel genoeg voor uitwerking op een duurzame, efficiënte en tijdbesparende manier? Weet je de beste producenten en professionals wel of niet te vinden in Europa, die je ideeën kunnen omzetten?

2D/3D tekenwerk –

Analyse functionaliteiten/constructie –

Vertaling design -> productie –

Verzorgen prototypes –

Kostprijs berekening –

Klaar voor jouw overtocht?

Gratis tip van ons: doe tijdig onderzoek naar de functionaliteiten en maakbaarheid van je ontwerp of design. Het is lastig in te schatten hoeveel tekenwerk er nodig is, maar er op een later moment achter komen dat het niet haalbaar is, is zonde van de investering in tijd en geld.

Uiteindelijk wil je ook geen kwalitatief slecht product op de markt zetten die zorgt voor problemen en dus uitloopt op service en extra kosten. Met (industrieel) bedrijfsadvies op maat staat jouw prototype straks als een huis.

Partners en leveranciers

Ben je op zoek naar een ervaren product ontwikkelaar, designer of specialist? Heb je de juiste leverancier voor dat ene belangrijke onderdeel nog niet kunnen vinden? Of ben je op zoek naar een fabriek die jou product kan produceren volgens de gewenste eisen?

VDS Inbuco beschikt over een groot netwerk van partners, leveranciers en specialisten. Wij helpen je graag met de keuze om de juiste samenwerking aan te gaan!

Interim Partner

Voor een langere periode industrieel product(ie) advies op locatie? Wij plaatsen graag de juiste specialist bij jou op kantoor!

Wil je alvast weten hoe ons bedrijfsadvies eruit ziet en wat onze aanpak is? Ons vertrekpunt is altijd het maken van een quickscan van jouw project of problematiek. Op basis daarvan werken wij aan een bedrijfsadvies op maat en plaatsen wij in overleg de nodige specialisten op locatie. Van product ontwikkelaar tot strategische en operationele specialisten, wij helpen je graag verder!

 

Ja, ik wil een gratis intake

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om die eerste stap te zetten? Neem dan contact op, dan plannen we een gratis intake in om te kijken of we een goede match zijn.