+31 345 229 060 [email protected]

Over VDS Inbuco

Jouw bedrijfsadviseur voor industriële productie & ontwikkeling

Passie is 1, uitvoeren is 2

Vanuit passie en enthousiasme, in combinatie met een rijke geschiedenis en veel ervaring met productie organisaties en product ontwikkeling is VDS Inbuco tot leven gebracht. Als eigenaar van meerdere fabrieken in Europa weten wij als geen ander hoe deze organisaties werken en denken, en waar vaak de problematieken ontstaan. Ook hebben wij hierdoor veel inzicht gekregen in wat belangrijk is voor zowel producent, leverancier als klant.

Productie en productontwikkeling gaan hand in hand. Niet elk product is zomaar “maakbaar” en al helemaal niet door elke fabriek. Afhankelijk van de beschikbare kennis, technieken en gereedschappen, maar ook locatie, prijs-kwaliteitsniveau en cultuur kan een fabriek wel of niet de juiste match zijn voor jouw product of serie. Daarnaast vraagt het efficiënt en goed managen van zo’n organisatie veel aandacht. Omdat wij als geen ander weten hoe uitdagend de industriële branche soms kan zijn, helpen wij jou graag verder!    

Ook een adviseur nodig?

Wees niet bang, je krijgt van ons alle nodige adviezen en tools om jouw einddoel zonder brokken te bereiken. Altijd in onderling overleg en op een transparante, open en eerlijke manier. Heb jij behoefte aan ondersteuning? Neem contact op, dan doen we samen een (virtuele) kop koffie om kennis te maken.

.

Niek van der Sluis

Niek van der Sluis

CEO

Pim van der Sluis

Pim van der Sluis

Project Management

Miel Pannekoek Loois

Miel Pannekoek Loois

Development Specialist

Marc van den Berg

Marc van den Berg

Operations Specialist

De laatste 20 jaar heb ik ons familiebedrijf in de maakindustrie (meubel en zorg), dat eveneens over een grote ontwikkeling afdeling beschikte, geleid. Door consolidatie met een belangrijke afnemer heb ik hier het roer overgedragen.

In de komende jaren wil ik mijn kennis en ervaring inzetten voor bedrijven die ondersteuning en begeleiding wensen bij het nemen van strategische en tactische beslissingen te samen met een team van specialisten die allen over een ruime ervaring beschikken op gebied van ontwikkeling, productie, en operatie.

In 2012 heb ik mijn bachelor Economics & Business Administration afgerond aan Boston University waarna ik een aantal jaren als vertegenwoordiger van Design meubilair voor de project industrie heb gewerkt in New York. Sinds mijn terugkeer in Nederland in 2014 heb ik voornamelijk ervaring opgedaan als account & team manager aan de productie “kant” van de meubel en zorg industrie.

Ik weet inmiddels als geen ander wat van belang is voor zowel verkoop organisaties als producenten, specialisten en leveranciers. Ik zorg dat je de juiste begeleiding krijgt met je project.

Na mijn studie productvormgeving in Utrecht en Stockholm, ben ik 25 jaar geleden begonnen in de meubelindustrie.

Een branche waar men werkt met een diversiteit aan materialen, technieken en normen. Een breed werkvlak is wat dit werk zo interessant maakt.

De afgelopen jaren zijn mijn werkzaamheden een mooie balans geweest tussen productontwikkeling/ engineering en vormgeving, die opgedane vaardigheden ga ik bij VDS Inbuco inzetten voor onze klanten.

Verantwoordelijk bij VDS Inbuco voor de afdeling Development.

Ik heb zaken duidelijk voor ogen en ga doel- en resultaatgericht te werk. Ik heb de afgelopen 20+ jaren succesvol verschillende productie organisaties geleid op operationeel gebied en de directie/eigenaren weten te overtuigen van het doen van verschillende grote en kleinere investeringen op gebied van efficiency en duurzaamheid.

Ik ben letterlijk en figuurlijk aanwezig, zichtbaar en toegankelijk, pragmatisch en daadkrachtig. Deze kwaliteiten zet ik graag in bij VDS Inbuco om bedrijven te ondersteunen op Organisatorisch en Operationeel gebied met vraagstukken en uitdagingen, zoals het doorvoeren van verbeteringen & het optimaliseren van processen. 

Ben jij er klaar voor? Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om samen jouw route uit te stippelen? Laten we een afspraak plannen. Wij komen graag persoonlijk bij je langs of we drinken een kop koffie op ons kantoor in Culemborg. Net wat jou het beste uitkomt.

Heb je eerst nog een vraag of wil je kort sparren? Geen probleem, dat kan ook.